Concurs de eseuri cu tema ”Open State. Perspective de evoluție ale României pentru extinderea guvernării deschise”

În contextul desfășurării Săptămânii Guvernării Deschise, Secretariatul General al Guvernului organizează concursul de eseuri cu tema Open State. Perspective de evoluție ale României pentru extinderea guvernării deschise, la care sunt invitați să participe studenți din cadrul universităților din România, indiferent de ciclul de studiu sau forma de învățământ.

Aceștia sunt invitați să se înscrie prin elaborarea unui eseu de 3 – 5 pagini în care să-și exprime opinia/viziunea referitoare la măsurile care pot fi adoptate la nivel statal pentru îmbunătățirea inițiativei civice în rândul cetățenilor și lărgirea gradului lor de implicare pentru politici de interes comun. Eseurile trebuie redactate cu font Times New Roman, dimensiunea literelor de 12, distanța dintre rânduri de 1,5 și vor fi transmise la adresa de e-mail robert.lazaroiu@gov.ro până la data de 24 aprilie a.c.

Eseurile transmise vor fi evaluate de către Secretariatul General al Guvernului, iar cele mai bune vor fi selectate și prezentate de către autori în cadrul webinarului ce va avea loc în data de 4 mai 2020, iar aceștia vor primi o diplomă de participare din partea Guvernului României. Agenda, ora și platforma online  pentru desfășurarea webinarului vor fi comunicate ulterior.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.