Lansăm Chestionarul de satisfacție – UAIC 2020! Transmite părerea ta referitoare la serviciile Universității

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași lansează în rândul studenților Chestionarul de satisfacție. Și în 2020, poți transmite părerea ta privind calitatea serviciilor oferite de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, prin completarea acestui chestionar: http://bit.ly/satisfactie-uaic

Chestionarul este aplicat anual pentru a evalua percepția studenților într-un mod sistematic și pentru a înțelege mai bine ce doresc de la UAIC. Este important pentru reprezentanții universității să cunoască aceste aspecte, pentru a îmbunătăți activitățile care presupun interacțiunea cu studenții la nivelul facultăților sau la nivelul bibliotecilor, oferta cursurilor de dezvoltare personală și profesională, condițiile de cazare în cămine și pentru a se centra mai bine pe nevoile studenților.

 

De ce este important să completezi Chestionarul de satisfacție?

Prin intermediul chestionarului, ai posibilitatea de a transmite în mod anonim un mesaj direct către universitate. Ești mulțumit? Ai sugestii pentru îmbunătățire? Răspunsul tău poate aduce o schimbare! Cu cât sunt mai multe răspunsuri, cu atât vocea studenților va fi mai puternică și schimbarea mai vizibilă.

 

Poți câștiga și premii!

Completează Chestionarul de satisfacție și poți câștiga unul dintre următoarele premii: hanorace UAIC, tricouri personalizate UAIC, căni și alte materiale promoționale. Acestea vor fi oferite săptămânal, începând cu luna mai, studenților care își lasă adresa de e-mail după completare, pentru a putea fi contactați.

 

Completează chestionarul aici: http://bit.ly/satisfactie-uaic 

Poți obține mai multe informații despre Chestionarul de satisfacție pentru studenți, pe pagina de Facebook a Serviciului pentru Studenți și Absolvenți.

Chestionarul de satisfacție este aplicat anual, iar datele sunt interpretate de Biroul Alumni și Inserție pe Piața Muncii din cadrul Serviciului pentru Studenți și Absolvenți al UAIC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.