Expoziția bibliografică „Ieri și azi despre Radio. 100 de ani de Radio Public în lume” la BCU

Cu ocazia Zilei Mondiale a Radioului, aniversată pe data de 13 februarie, Serviciul Relații cu Publicul și Împrumut Interbibliotecar al Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iași organizează în perioada 10-29 februarie 2020, în spațiul expozițional, de la etajul I al sediului central, expoziția bibliografică „Ieri și azi despre Radio. 100 de ani de Radio Public în lume”.

Aceasta cuprinde cele mai reprezentative publicaţii din colecţiile bibliotecii având ca temă radioul, la care se adaugă câteva CD-uri și albume. Expoziţia este întregită de colaje de fotografii şi articole însoțite de texte explicative, din diferite domenii de interes radiofonic, precum: istoria radioului, Radio Europa Liberă – Radioul în timpul comunismului, Radio România, Radio Moldova – Radio Iași, teatrul radiofonic.

Joi, 13 februarie 2020, orele 13:30, la etajul I al sediului central al bibliotecii va avea loc deschiderea oficială a expoziției. Invitat special va fi doamna Claudia Crăcăleanu, manager al Radio Iași.

Leave a Reply

Your email address will not be published.