Burse Fulbright pentru vara anului 2020

Comisia Fulbright Româno-Americană anunță deschiderea competiției pentru obținerea unei burse în Statele Unite ale Americii pentru vara anului 2020, în cadrul programului academic Study of the U.S. Institutes for Student Leaders from Europe on:

• Education and the Future of Work (Educație și viitorul mediului
profesional)

• Entrepreneurship and Economic Development (Antreprenoriat și dezvoltare
economică)

Bursa are o durată de cinci săptămâni și se adresează studenților cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani. Candidații trebuie să aibă cetățenie română, să fie înscriși la studii de licență (însă fără a se afla în an terminal de studiu), să fie buni cunoscători ai limbii engleze și să se deosebească prin realizări academice și extrașcolare.

Bursa acoperă integral costurile programului în SUA (transport intern și internațional, cazare și întreținere, asigurare medicală oferită de Departamentul de Stat al SUA, alocație pentru cărți și participări în programele culturale organizate de partenerii din SUA). Termenul limită de înscriere este 27 ianuarie 2020.

Anunțul complet al programului, inclusiv condițiile de eligibilitate și modalitatea de înscriere, este disponibil pe website-ul Comisiei Fulbright.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la office@fulbright.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.