Cursuri gratuite de antreprenoriat pentru studenții UAIC

Studenții din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași sunt invitați să se înscrie la cursuri gratuite de antreprenoriat, organizate de Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul UAIC (SAS-UAIC) în perioada 26-27 octombrie 2019 și 2-3 noiembrie 2019. Cursurile au loc în cadrul proiectului „Studenții UAIC de azi – antreprenori pentru un viitor sustenabil”.

După finalizarea cursurilor, studenții vor realiza planuri de afaceri pe care le vor prezenta în cadrul unei competiții. Juriul acestei competitii de planuri de afaceri va fi format din reprezentanți din mediul academic, din mediul de afaceri și ai studenților. Cele mai bune planuri de afaceri vor beneficia de mentorat, respectiv de intalniri cu potentiali investitori locali. De asemenea, studenții UAIC pot beneficia de sprijin financiar și mentorat pentru a participa la competitii de planuri de afaceri la nivel national.

Susținut printr-un grant al Fondului de Dezvoltare Instituțională, proiectul “Studenții UAIC de azi – antreprenori pentru un viitor sustenabil” se va derula prin Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul UAIC (SAS-UAIC).

Studenții interesați să participe la cursurile de antreprenoriat se pot înscrie până joi, 24 octombrie 2019, ora 23.59, completând formularul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.