Stagii plătite la Comitetul European al Regiunilor

Prin intermediul Reprezentanței Permanente a României la Uniunea Europeană, vă aducem la cunoștință oferta de stagii plătite pe o perioada de cinci luni pentru absolvenții de învățământ superior oferite de Comitetul European al Regiunilor.  Stagiile de instruire în cadrul serviciului oferă oportunitatea de a învăța despre rolurile și activitățile Comitetului, precum și de a dobândi experiența profesională într-un mediu multicultural.

Perioada de desfășurare a noii serii de stagii este de 16 Februarie – 16 Septembrie 2020 la birourile Comitetului din Bruxelles.

Pentru stagiarii pe perioada de cinci luni (long-term traineeships) se acordă o bursă lunară în conformitate cu prevederile în vigoare ale Comitetului, în valoare de 1.196,84 EUR/lună.

Formularul de aplicare pentru stagiul oferite de Comitet poate fi accesat pe pagina specială pentru înscriere: https://trainee.eesc.europa.eu/Form.aspx?m=i&culture=en

Data limită de înscriere este 30 septembrie 2019.

Mai multe detalii despre programele de stagii oferite de Comitetul European al Regiunilor: https://www.eesc.europa.eu/en/work-with-us/traineeships/long-term-traineeships

Leave a Reply

Your email address will not be published.