SummerIS – Universitatea de vară pentru elevi

SummerIS, Universitatea de vară pentru elevi, a dat startul unei noi provocări pentru cei dornici de cunoașterea mediului academic de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Șase organizații studențești din Iași, membre și simpatizante ale Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România – ANOSR, organizează în perioada 18 – 28 iulie cea de-a VII-a ediție a acestui proiect.

Acesta urmărește să familiarizeze tinerii din clasele a X-a și a XI-a cu învățământul universitar, în vederea informării și orientării cu privire la specializarea pe care o vor urma după absolvirea studiilor liceale.

Pe parcursul celor zece zile, elevii vor lua parte la cursuri, seminarii, vor fi implicați în activități sociale, vor fi cazați în cămine studențești și vor lua masa la cantină. Totodată, la finalul perioadei, va avea loc o sesiune de examene în care participanții vor fi evaluați.

Organizatorii celei de-a VII-a ediții a Universității de Vară pentru Elevi sunt Asociația Studenților de la Drept – ASD, Asociația Studenților Francofoni din Iași – ASFI, Asociați Studenților Psihologi și Pedagogi – ASPP, Asociația Studenților de la Relații Publice și Comunicare – PRIME Iași, Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni – ASII și Asoctiația Tinerilor Români din Afara Granițelor – ATRAG.

Se anunță 10 zile memorabile!

Leave a Reply

Your email address will not be published.