Studenții absolvenți ai cursurilor de antreprenoriat organizate de SAS UAIC au fost premiați

Joi, 28 februarie 2019, începând cu ora 17.00, Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (SAS UAIC) a organizat un eveniment de premiere a studenților care au câștigat competiția de planuri de afaceri. La eveniment, care a avut loc în amfiteatrul B1, al Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, au participat peste 90 de studenți, majoritatea absolvenți ai cursurilor de antreprenoriat. Studenții care au ocupat primele cinci poziții la competiția de planuri de afaceri vor participa gratuit la o școală de vară de antreprenoriat, care va avea loc în perioada 1-7 iulie 2019 la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Tot în cadrul evenimentului de premiere a avut loc și o nouă conferință din seria „Lecția de antreprenoriat”. De data aceasta, invitatul a fost chiar un student antreprenor: David Burcovschi, fondator și manager al D-SOFT SRL, student în anul I la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul UAIC.

La cursurile de Antreprenoriat organizate de Societatea Antreprenorială Studențească au participat 310 studenți ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Fiecare participant la curs a primit gratuit volumul „Antreprenoriat. Înfiinţarea, finanţarea şi managementul noilor afaceri”, precum și materiale promoționale elaborate în cadrul proiectului (tricouri, flyere și pixuri). De asemenea, au fost organizate trei conferințe cu antreprenori de succes din Iași sub egida „Lecția de antreprenoriat” (Dorin Cristea, Nicoleta Hritscu, Marian Berdan), respectiv 3 ateliere de lucru și 11 sesiuni de consiliere privind elaborarea planurilor de afaceri, aspecte legale privind organizarea afacerilor, modalităţi de finanţare a afacerilor, tehnici de vânzare şi inovare. Societatea Antreprenorială Studențească a editat și tipărit suportul de curs cu titlul „Antreprenoriat. Înfiinţarea, finanţarea şi managementul noilor afaceri”, autori Anton Sorin Gabriel, Agheorghiesei Daniela-Tatiana, Maha Liviu-George, Onofrei Mihaela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.