Vicepreședintele Curții de Conturi a României a vizitat Centrul de Învățare al UAIC

Vineri, 18 ianuarie 2019, prof. univ. dr. Nicu Marcu, Vicepreședinte al Curții de Conturi din România și Director al Școlii Doctorale Economie II de la Academia de Studii Economice din București, a vizitat Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Vizita a avut loc la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, dar și la Centrul de Învățare al UAIC, din str. Pinului nr. 2, unde se derulează programe de studiu individual şi asistat, cu precădere pentru studenții aflați în risc de abandon sau de nepromovare, scopul principal fiind creșterea performanței educaționale. Aici, prof. univ. dr. Nicu Marcu a discutat cu studenții care derulau activități în acel moment în Centru (inclusiv de la FEAA), cu membri ai conducerii UAIC și cu gazdele, apreciind drept necesar și reușit acest proiect.

„Am primit cu bucurie vizita Domnului Prof. Nicu Marcu, iar întâlnirea cu studenții a fost o surpriză, în mod special pentru cei de la FEAA, aflați în Centru, având în vedere faptul că specificul domeniului de studiu îi pune în contact cu instituțiile pe care domnia sa le reprezintă. Ne-am bucurat să îi găsim implicați în activități frumoase și să aflăm că au primit cu bucurie oportunitatea de a putea învăța într-un spațiu liniștit și primitor, știut fiind faptul că performanța didactică este în strânsă legătură cu un mediu favorabil studiului.” – Prof. dr. Mihaela Onofrei, Ordonator de Credite al UAIC

Activitățile din Centru se derulează și în această perioadă, a sesiunii, contribuind astfel la programe

le integrate ale UAIC, de creştere a capacității studenților de a depăşi situaţiile critice şi lacunele de cunoaştere specifice domeniului de studiu pentru care au optat, în drumul lor către performanță și către construirea unei cariere de succes.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.