Balul Bobocilor- Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice

Liga Studenților de la Filosofie Iași (LSFI) organizează pe data de 14 noiembrie 2018, Balul Bobocilor  al Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Evenimentul, care este deja tradiție, va avea loc în Underground The Pub, începând cu ora 21:00. Anul acesta tema va fi: Step-up. Pe scena clubului vor urca Omul Spîn, BUSTER [ LONDON, UK] și MISTAH WHITE. Aceștia promit un show de zile mari, ce va ieși din tiparele balurilor clasice.

Balul Bobocilor constă într-un concurs de Miss&Mister, în care cele 7 perechi vor oferi un spectacol de neuitat. Acestea vor trebui să realizeze câteva probe în urma cărora, prin jurizare, se vor alege câștigătorii. Printre probe se numără defilarea, coregrafia comună, proba de talent, proba supriză dar și alte probe ce vor crea o atmosferă energică de care publicul se va bucura.

Vă invităm să fiți alături de noi la acest eveniment de mare anvergură, dar și să susțineți cele 7 perechi de boboci care vor concura sub îndrumarea coordonatorilor.

Persoanele de contact pentru cumpărarea biletelor: Dumitrași Cristina- 0758/940.233; Ciubotariu Alexandra- 0756/779.357.

Leave a Reply

Your email address will not be published.