Jazz live cu “Gerdband” (Germania)

Centrul Cultural German Iaşi împreună cu The Trumpets, invită publicul ieșean la o nouă seară de jazz live cu trupa „Gerdband” din Germania, joi, 21 iunie 2018, începând cu ora 21:00, la The Trumpets.

Gerdband este o formație excepțională, care generează un sunet distinctiv. Toți cei trei membri ai trupei sunt specialiști în tehnică și improvizație, cu o pasiune profundă pentru instrumentele lor. Trioul interpretează exclusiv compozițiile originale ale lui Gerd Baier, ceea ce permite dezvoltarea propriilor idei muzicale ale tuturor membrilor.

Aflată în turneu în România, trupa vine să cânte cele mai apreciate piese de pe cel mai recent album, „Nevertheless”,  care propune un amestec interesant de jazz modern, îmbinat cu sunete parțial clasice, parțial pop. Compozitorul și liderul trupei, Ger Baier, împreună cu basistul Mario Fadani  și percuționistul Dirik Schligen, propun teme antrenante și improvizații complexe, oferind o interpretare care de la prima până la ultima notă, oferă plăcere și captivează prin profunzime.

Așteptați-vă la improvizații uimitoare, note melancolice, ritm energic, sunete ambientale și o atmosferă palpitantă.

 

Gerd Baier: keyboard & compoziție

Mario Fadani: contrabas & chitară bass

Dirik Schilgen: tobe

Leave a Reply

Your email address will not be published.