Free Market Roadshow 2018

Pe 24 aprilie 2018, între orele 10:00 și 13:30, la Biblioteca Centrală Universitară Mihai Eminescu din Iasi, va avea loc conferința Free Market Road Show.

Cele două secțiuni ale conferinței  sunt “Is there a clash of values in Europe? How does this reflect in the state of Europe and the Union’s economic development?” și “Entrepreneurial mentality in Romania. What values are missing, what are the threats to entrepreneurial actions?”. Printre cei care vor conferenția la Iași se află Federico Fernández de la Austrian Economics Center și Fundacíon Internacional Bases Argentina, Dr. Christopher Lingle de la Universitatea Francisco Marroquín din Guatemala, Daniel Kaddick de la Friedrich Naumann Foundation for Freedom și Arnoud Schouw, Customer Services Director la Basware.

Free Market Road Show (FMRS) este numele ce reunește o serie de conferințe desfășurate în mai multe orașe europene și inițiate de Austrian Economics Center (AEC), o instituție independentă de cercetare dedicată diseminării ideilor Școlii austriece de economie.  În ultimii unsprezece ani, Free Market Road Show a devenit o platformă de întâlnire și dezbatere a unor subiecte privind libertatea și societatea pentru oameni de știință, diplomați, politicieni și studenți.

Pentru mai multe informații despre Free Market Road Show 2018, accesați: http://freemarket-rs.com/event/fmrs-iasi/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.