Internship internațional prin programul Global Entrepreneur

Fă un pas înainte spre cariera ta!

 

AIESEC Iași pune la dispoziție pasionaților de Marketing, Business Administration, IT, Sales, Graphic Design sau Turism, noi oportunități de dezvoltare profesională. Cu ajutorul programului Global Entrepreneur poți accesa un internship internațional într-un Start-up, pe o perioadă cuprinsă între 6 și 12 săptămâni câștigând experiență profesională pentru cariera ta, dar și șansa de a lucra într-o companie tânără din altă țară care începe să se dezvolte. O astfel de experiență internațională îți oferă posibilitatea să lucrezi într-un mediu dinamic, fără a fi necesară experiența de muncă și îți poți pune în aplicare cunoștințele pentru a-ți construi o carieră de succes. Călătorești, înveți și descoperi culturi noi într-o singură vară.

Florentina Piscaru, studentă în anul anul al II-lea, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, a făcut primul pas spre lumea Startup-urilor și va pleca vara aceasta în Egypt, Cairo, pentru a-și dezvolta abilitățile de marketing într-un mediu internațional: „Totul s-a întâmplat foarte repede! Am aplicat ieri pentru proiect, azi am intrat în contact cu cei din Egipt iar următoarea zi am avut interviul. La început credeam că va fi foarte greu, aveam îndoieli în momentul interviului, însă lucrurile sunt mult mai simple decât îmi imaginam. Am așteptări mari de la acest internship internațional, îmi doresc să mă întorc cu un bagaj mare de cunoștințe și idei, cu mai multă încredere în mine și cu amintiri memorabile. Îmi voi face un jurnal în care voi scrie în fiecare zi și o listă pe care sper să bifez tot ce îmi propun să învăț și să acumulez din experiența aceasta: engleză la un nivel mai avansat, prieteni noi, cunoștințe ample în domeniul care mă pasionează… Îmi place să fiu surprinsă iar la întoarcere sunt sigură că voi avea mai multe lucruri de împărtășit cu voi.”

Dacă ești interesat de lumea startup-urilor și pasionat de unul dintre aceste domenii, AIESEC Iași te așteaptă la “Start-up your Way”, pe 26 Aprilie, începând cu ora 18:00, la The Grape pentru a afla mai multe detalii despre programul Global Entrepreneur. Speakerii noștri vă vor povesti despre ce înseamnă să îți deschizi propria companie, ce provocări întâmpini și care sunt avantajele acestui program și ale unui Start-up.

Dacă vrei să faci primul pas spre cariera ta, înscrie-te aici: https://aiesec.org

Pentru mai multe detalii despre evenimentul ‘’Start-up your way’’, accesează https://www.facebook.com/events/562046634166613/

Acum ne poți urmări și pe Instagram: https://www.instagram.com/ebthrive/?hl=en

Leave a Reply

Your email address will not be published.