AIESEC Iași anunță înscrieri în programul Global Volunteer

Global Volunteer, programul de voluntariat internațional, oferă tinerilor o experiență interculturală de neuitat și oportunitatea de a călători într-o țară străină pentru a aduce un impact pozitiv societății locale, contribuind la unul dintre cele 17 obiective de dezvoltare durabilă din agenda ONU pentru 2030.

Noile oportunități din cadrul Global Volunteer îți dau ocazia să descoperi cultura indoneziană și să contribui la educația copiilor, la împuternicirea comunității locale și la sporirea gradului de conștientizare al oamenilor cu privire la sănătate și importanța mediului înconjurător.

Bianca Antohe, voluntar în Indonezia “Împreună cu o echipă am lucrat la un proiect ecologic, proiect ce se desfășura în parteneriat cu primăria. Momentul cel mai emoționant a fost atunci când am plecat din satul respectiv și am dat noroc cu primarul care ne-a spus suspinând și cu ochii în lacrimi ca îi va fi dor de noi și nu știe cum va fi ziua de mâine cand noi nu vom mai fi aici să îl ajutăm să-și ducă la capăt treaba. În satul în care am lucrat am văzut schimbări evidente. După câteva săptămâni oamenii deja începeau încet, încet să arunce toate gunoaiele în locurile special amenajate și începeau să reutilizeze materialele mai greu de reciclat. Încurajez trăirea unei experiențe de exchange, deoarece îți formează o perspectivă amplă asupra lumii. De asemenea, te stimulează să îți descoperi limitele și să te eliberezi de barierele impuse de societate sau de familie.”

Tu poți fi următorul povestitor care ne împărtășește din experiența sa! Dacă te-ai gândit cum ar fi să te implici în schimbarea lumii, te poți înscrie aici.

Despre AIESEC IAȘI
AIESEC este o organizație non-guvernamentală condusă de studenți cu scopul de a dezvolta conceptul de leadership în tinerii de astăzi, prin dezvoltare personală și profesională. Livrăm experiențe globale calitative și împărtășim cele mai extraordinare amintiri, încurajăm societatea spre inovație și modernizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.