Internship plătit .NET la Maxcode

Maxcode este o companie specializată în furnizarea de servicii și produse IT, în principal pentru sectorul financiar-bancar (din Olanda), iar sediul operațional este la Iasi. Aplicațiile Maxcode se desfășoară în unele dintre cele mai mari bănci și companii de asigurări din Europa. „Construim un mediu în care îmbunătățirea continuă a procesului de dezvoltare este în centrul atenției și în care obiectivul comun al fiecăruia este să furnizeze software de calitate.”

Candidații ideali ar trebui să aibă cunoștințe solide despre principii și procese matematice de bază, algoritmi, structura datelor și OOP și să aibă o abordare analitică și structurată a rezolvării problemelor.

Veți face parte dintr-o echipă de dezvoltare, și veți lucra împreună la proiect. Deci, chiar și fără experiență de lucru, sunteți membri cu drepturi depline ai echipei.

În prima săptămână veți beneficia de traininguri, inclusiv de SCRUM și veți invăța mai multe lucruri interesante despre cum să dezvoltați aplicații web.

În următoarele săptămâni, veți participa la meeting-uri de echipă, inclusiv la cele cu clientul și veți experimenta toate aspectele proiectelor.

În final, vă evaluăm și veți primi un feedback din partea noastră. Dacă sunteți pasionați de dezvoltarea și lucrul cu tehnologii de ultimă oră pe proiecte interesante, asteptăm să ne trimiteți CV-ul și scrisoarea de motivație la adresa de email: internship@maxcode.net .

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați site-ul nostru.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.