O nouă premieră la Ateneul din Iași

„Măturător de praf de stele”, un one man show al lui Andrei Ciobanu, actorul Ateneului din Iași, este cea mai nouă premieră, ce se va juca sâmbătă, 25 noiembrie 2017 la ora 19.00, la instituția de cultură ieșeană.

Cum ar fi să poți vedea într-o singură seară șapte personaje care defilează în fața ta pe o scenă a vietii? Asta se întâmplă în spectacolul ,,Măturător de praf de stele”, o comedie care surprinde viciile sistemice ale societății și investighează modalități de opoziție față de acestea, desconspirând adaptarea la realitatea cotidiană ca pe o formă de abandon social. Spectacolul aduce în fața publicului o înlănțuire de povești de viață, care aparent nu au nici o legătură una cu cealaltă, dar și o evoluție cameleonică a aceluiași actor, care trece de la un personaj la celălalt. Sau, mai pe scurt, o demonstrație de virtuozitate actoricească, ambalată într-o comedie spumoasă.

O comedie care începe ca și un one man show și se termină într-un one and ½ men show.

Cuvântul regizorului: ,,A devenit un lucru atât de rar să întâlnești normalitatea… Dar eu încă mai am speranţe, pentru că poate să apară de nicăieri, chiar și de la niște personaje care cuprind în ele viciile vieții sau chiar din mijlocul nostru. Vă dau întâlnire la o comedie dinamică, gândită astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, o radiografiere a societății în care trăim sau pur și simplu o întâlnire de suflet, în care să mai și râdem, să facem haz de necaz. Este o întâlnire cu publicul pe care mi-o doream de foarte mult timp. Cu siguranță, voi avea nevoie și de ajutorul vostru pentru a ne face seara memorabilă, pentru că publicul va lua parte activ la spectacol. Pentru mine, comunicarea cu voi este esențială! Eu mă duc la teatru să îmi iau o gură de oxigen? Voi?”

O comedie de Andrei Ciobanu

Distribuție:

Andrei Ciobanu

Tudor Ostafie

Premiera comediei „Măturător de praf de stele”, are loc sâmbătă 25 noiembrie 2017,ora 19.00, în Sala Mică de Spectacole a Ateneului din Iași.

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 15lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.