Europa, încotro? UE înainte și după Brexit

Liga Studenților de la Filosofie Iași vă invită pe data de 16 Mai la „Europa, încotro? UE înainte și după Brexit”, prin prisma căreia vom dezbate subiectul referitor la Uniunea Europeană înainte şi după Brexit. Astfel, alături de cadre abilitate din cadrul Departamentului de Ştiințe Politice şi Relații Internaționale şi Studii Europene vă invităm a identifica problemele cu care se confurntă U.E. actualmente, modalitățile de rezolvare ale acestora şi tehnici de prevenire ale acestor breşe. Evenimentul are loc în corpul R, sala 502, începând cu orele 14:00.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate şi premiate 5 eseuri ale studenților care să facă referire la tema abordată. Premiile vor consta în materiale informative şi de uz din partea Parlamentului European. Eseurile pot fi trimise până pe data de 14 mai la adresa de e-mail lsfiasi@gmail.com.

Lucrările vor fi analizate şi selectate de către o comisie de specialitate şi, în decursul zilei de 15 mai se vor trimite răspunsuri referitoare la acceptarea sau respingerea lor. Cei care vor primi un răspuns afirmativ, vor prezenta eseurile în cadrul evenimentului.

Vă aşteptăm atât eseurile la adresa de e-mail ataşată, cât şi pe dumneavoastră spre a lua parte la dezbatere.

Proiect organizat de Liga Studenților de la Filosofie Iaşi în parteneriat cu Biroul de Informare al Parlamentului European, Asociația Pro Democrația şi Group of the European Youth for Change

Leave a Reply

Your email address will not be published.