Ediția a IX – a ATELIERE vorbește despre Digital Marketing

Asociația Studenților de la Comunicare și Relații Publice, PRIME Iași*, organizează duminică, 14 mai, în corpul R al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, începând cu ora 11:00, cea de-a IX – a ediție a proiectului ATELIERE. Acest proiect presupune crearea unor întâlniri de simulare a activităților specifice domeniului relațiilor publice și publicității între studenți și specialiști.

Anul acesta am luat în calcul faptul că era digitală nu este o știință exactă și totul se schimbă de la o zi la alta. Astfel, am ales să îi interpretăm tendințele, vorbind despre DIGITAL MARKETING.

Luând în considerare tema aleasă, invitații sunt pe măsură și mizăm pe experiența lor, dobândită în cadrul uneia dintre cele mai mari agenții de publicitate din Iași. Studenții înscriși vor avea ocazia să participe la unul dintre cele 5 workshop-uri susținute simultan de aceștia. Și anume, User Research: Cine? Ce? Dar mai ales de ce?, Cum să fii project manager pe un proiect digital, Recrutat la prima vedere, Making Chatbots Talk, Contentul în era digitală.

Pentru mai multe informații referitoare la înscrieri și eveniment, ne găsiți pe conturile de Facebook și Instagram ale proiectului.

*PRIME Iaşi este o organizaţie studenţească, nonguvernamentală, nonprofit, apolitică, bazată pe voluntariat, filială a PRIME România și membră ANOSR – Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.