Un colind pentru un zâmbet!

Există în această lume copii care, chiar dacă au fost cuminți, nu primesc cadouri de Crăciun.

afis-campanie-teachingAsociaţia Tehnică de Formare Profesionala “TEACH ING” împreună cu Grupul de Inițiativă al Studenților Unici (GISU)  organizează şi în acest an campania „Un Colind Pentru Un Zâmbet”, ce se află la cea de a XI-a ediţie. Acest proiect pilot de responsabilitate socială vizează strângerea de donaţii în luna decembrie, pentru ajutorarea copiilor defavorizaţi din judeţul Iaşi.

Scopul proiectului este de a achiziționa produse alimentare, haine, jucării și rechizite pentru un număr de 23 de copii cu vârste cuprinse între 1 și 15 ani din Comuna Bârnova, județul Iași.

Proiectul „Un Colind Pentru Un Zâmbet” se adresează atât companiilor, cât şi tuturor celor care doresc să aducă o bucurie în inimile acestor copilaşi. Prin intermediul campaniei ne vei ajuta să aducem magia sărbătorilor în casele acestora. Și ce poate fi mai bun decât zâmbetul unui copil? Doar bucuria a 23 de copilași drăgălași!

Proiectul constă în organizarea unui eveniment la Casa de Cultură a Studenților Iași, pe data de 17 decembrie 2016 între orele 18.00 – 22.00, ce include un spectacol de colinde, respectiv o campanie de strângere de fonduri.

Campania se desfăşoară în perioada 05 – 15 decembrie 2016, la sediul TEACHING Iaşi (Tudor Vladimirescu, Cămin T11 – intrarea laterală), donaţiile şi sponsorizările putând fi strânse lunea şi joia între orele 20.00 – 22.00. Orice contribuţie cât de mică pentru aceşti copii înseamnă totul.

Poate că proiectul pe care îl desfășurăm în fiecare an nu va schimba lumea, însă într-un colț al ei cu siguranță va fi mai bine. Împreună vom reuşi să fim ajutoarele lui Moş Crăciun şi să contribuim la îndeplinirea viselor copilaşilor, măcar acum în pragul mult iubitelor sărbători de iarnă, care prin farmecul și frumusețea lor ne îndeamnă să fim mai buni.

Un dar micuț de Crăciun pentr-un sărman poate aduce veselie timp de-un an!  Walter Scott

Fii chiar tu Moș Crăciun!

Leave a Reply

Your email address will not be published.