Programul de burse SEE – un plus în domeniul educației

Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (NA) organizează conferinţa cu titlul „Programul de burse SEE – un plus în domeniul educației“, în zilele de 23 și 24 martie 2017, la București.

Evenimentul va marca sfârșitul celei de-a doua etape (2009-2014) a programului care a urmărit să contribuie la reducerea discrepanțelor economice și sociale dintre Spațiul Economic European (SEE) și ţările beneficiare şi la consolidarea relațiilor bilaterale dintre statele SEE și în România.

Conferinţa va include şi Gala mobilităţii, în cadrul căreia studenții vor primi premii pentru experiențele lor de mobilitate.  Experiențele studenților vor fi prezentate sub forma unor eseuri de 1 – maximum 1½ pagină A4, în limba engleză, însoțite de 2 fotografii de foarte bună calitate.  Eseurile se vor concentra asupra rezultatelor academice și personale ale mobilității.  Se va evidenția perspectiva participanților cu privire la modul în care mobilitatea îi va sprijini în activitatea lor viitoare (la locul de muncă și/sau în comunitate).

Participanții la eveniment vor reprezenta instituții de învățământ superior, școli şi întreprinderi implicate în proiecte, factori de decizie, jurnaliști și alți reprezentanți ai unor instituții/organizații care pot contribui la formularea unor concluzii privind programul actual și la deschiderea de noi căi de colaborare pentru următoarea sa etapă.

Puteți vizita și pagina de facebook a evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.