„Arată că-ţi pasă!” şi în 2016, alături de ASFI

asfi_afis_micAsociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi (ASFI) organizează cea de a XI-a ediţie a proiectului caritabil „Arată că-ţi pasă!”, în perioada 5-18 decembrie, al cărui scop este, anul acesta, de a aduce fericire şi de a permite accesul la educaţie prin cărţi. De aceea, asociaţia a decis să creeze o bibliotecă pentru 20 de copii aflaţi în Centrul de primire în regim de urgenţă şi copiii străzii din Tătăraşi, Iaşi.

Pentru a atinge scopul proiectului, Asociaţia Studenţilor din Iaşi organizează două concerte caritabile de colinde: pe 5 decembrie, la ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi şi pe data de 8 decembrie, de la ora 18:30, la Catedrala Mitropolitană din Iaşi. Concertele vor fi precedate de Soirée de film, pe data de 12 decembrie şi de Bibliothèque d’hiver, pe 14 decembrie.

Atmosfera de sărbătoare se va crea, în timpul celor două concerte, mulţumită unor coruri de renume din judeţul Iaşi. Intrarea este liberă şi va exista, de asemenea, o tombolă cu premii la sfârşitul concertelor.

„Schimbarea de anul acesta este aceea de a le oferi acestor copii șansa să viseze, să-și pună la încercare imaginația, să gândească dincolo de lumea de care se izbesc în fiecare zi și să devină mai puternici. Și ce alt instrument dacă nu o carte ar putea avea toate aceste efecte?!

Dacă vrei să-ți lași amprenta în biblioteca ce-o vom construi în Centrul de primire în regim de urgență și copiii străzii, nu uita să aduci cu tine o carte ce și ție ți-a marcat copilăria!” Irina Maria BRÎNZĂ, președinte ASFI

Leave a Reply

Your email address will not be published.