Spectacol Româno-Corean în cadrul Festivalului Studențesc Național UNIFEST

Grupul de Inițiativă al Studenților Unici (GISU) organizează pe data de 10 noiembrie 2016, în intervalul orar 19:00-20:30, „Spectacolul Româno-Coreean”. Acesta se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților Iași (CCS), sala Gaudeamus, iar intrarea este liberă.

Pe scenă se vor desfăşura atât momente româneşti cât şi din cultura coreeană precum, dansuri şi cântece. Vor fi şi momente de muzică clasică plus demonstraţii de arte marţiale

„Spectacolul Româno-Coreean, ajuns la cea de-a treia ediție, anul acesta, este un eveniment realizat anual de Asociația GISU. Prin acesta se celebrează înființarea Centrului de Cultură și Limbă Coreeană, ”Se Jong”, Filiala Iași.

Ne dorim ca prin acest spectacol să promovăm valorile tradiționale românești precum și cultura coreeană, către publicul ieșean.
Momentele reunite în acest spectacol vor fi dintre cele mai diverse, de la momente artistice clasice până la cele moderne, purtându-ne pe meleagurile continentului asiatic cât și prin specificul cultural propriu.
Numele acestui spectacol este dat de protagoniști de naționalitate română și coreeană, iar momentele de dans, muzică și demonstrații ne vor duce rând pe rând prin câteva dintre cele mai importante forme de exprimare cultural-artistică din România și Coreea.

Vă așteptăm cu drag la o seară specială cu momente unice!”, a declarat Grozavu Andrei, Președinte, Asociația GISU.

Această activitate are loc în cadrul Festivalului Studențesc Național UNIFEST, fiind organizat de Uniunea Studenților din România (USR), ce se află la a 15-a ediție, anul acesta. Festivalul are deschiderea pe data de 4 noiembrie 2016, la ora 16:00, la Casa de Cultură a Studenților. Sub sloganul ”Distracție gratis, nu degeaba”, acesta va dura zece zile și va prezenta publicului larg diferite activități din domeniile culturale, artistice, educaționale, sportive și ecologice.

Acest eveniment se adresează tuturor celor care sunt interesați de cele două culturi, dar și celor care vor să-și petreacă timpul liber într-un cadru relaxant și deosebit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.