Become: un proiect de training pentru studenți marca AIESEC Iași

pozaarticoleBecome este un proiect adresat studenților care vor să își aprofundeze cunoștințele despre IT, Marketing, Antreprenoriat, Inginerie și mediul de business din Iași. Iarna aceasta asigurăm 4 weekenduri de pregătire specializată in domeniul ales de ei și vor participa și la sesiuni de dezvoltare personală facilitate de traineri internaționali. Înscrierile se fac pe www.aiesec.ro/become până pe 17 noiembrie, ora 23:59.

În cadrul proiectului studenții vor merge pe aria preferată și vor interacționa și învăța de la specialiștii ieșeni despre subiecte precum:

IT: Android, Front end, Back end;

Marketing: identitate, digital marketing, event management, psihologia consumatorului, copywriting, vânzări și tehnici de persuasiune, spoturi publicitare, event management, campanii neconvenționale și realizare de campanii, graphic design, targetare și segmentarea pieței;

Antreprenoriat: strategie și viziune, antreprenoriat social plan de afaceri, societăți și modele de business, pitching, finanțări, analiza pieței, negocieri-vânzări, resurse umane in companii;

Inginerie: inginerie aerospațială, familia Airbus, ATA standards, manuale tehnice pentru aeronave, simplified technical English, Quality Management System (processes & tools), modele 3D în ilustrarea conceptului aeronavei.

În ceea ce privește dezvoltarea personală, trainerii internaționali vor livra sesiuni despre stress management, team work, leadership, creativitate, time management, public speaking și alte abilități de care orice student va avea nevoie în carieră.

Formularul de înscriere se află pe www.aiesec.ro/become

Leave a Reply

Your email address will not be published.