AIESEC Iași anunță 2 ateliere în Marketing și Educație

speakeri-gtPe 12 noiembrie, AIESEC Iași te așteaptă la un eveniment organizat în cadrul programului de internshipuri internaționale, Global Talent. Începând cu ora 12, la The Grape vei avea ocazia să participi la unul dintre cele două workshop-uri, pe Marketing sau pe Educație, acestea fiind facilitate de traineri specializați. Aceștia vor împărtăşi diverse tips & tricks aplicabile în cele două domenii ce te vor ajuta să îţi îmbogăţeşti cunoştinţele.

Cele două workshop-uri ce vor avea loc sunt:

• Personal branding

Modul în care te prezinți contează extrem de mult în fața celorlalte persoane. Definește-ți brandul personal și află care sunt atuurile pe care trebuie să le scoți în față și cum să îți promovezi calitățile într-o introducere.

• Building impactful learning experiences

Felul în care oamenii se simt atunci când le livrezi o sesiune este factorul care determină dacă ei se vor întoarce la training-urile tale. Dezvoltă-ți abilitățile de coaching și află cum să oferi participanților tăi o experiență calitativă.

De asemenea, în cadrul evenimentului vei avea ocazia să afli care sunt beneficiile pe care le poți obține în urma unui internship internațional și cum poți accesa o asemenea experiență.

Dacă vrei să participi la eveniment, poți să te înscrii AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.