ASFI recrutează

afisAsociația Studenților Francofoni din Iași (ASFI) începe recrutarea, care se desfăşoară între 30 septembrie şi 7 octombrie. Puteți completa formularul de înscriere la standul ASFI, aflat vis-à-vis de Corpul A al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, la standul de lângă secretariatul Facultăţii de Litere (Corpul A, la parter), sau puteţi accesa paginile noastre, www.asfi.ro sau www.facebook.com/asfi.ro.

ASFI propune viitorilor voluntari o studenţie mai frumoasă, prin implicarea în proiecte caritabile, culturale şi cu specific francofon. Ele reuşesc de mulţi ani să facă oraşul Iaşi mai interesant şi să lege între voluntari o prietenie formată prin lucru în echipă şi bucuria reuşitei.

Departamentele şi, implicit, domeniile  în care voluntarii îşi dezvoltă aptitudinile: Relaţii Externe, Imagine&IT, Resurse Umane, Strângere de Fonduri, Proiecte contribuie la dezvoltarea profesională şi personală a fiecărui membru. Pentru a ne cunoaşte mai îndeaproape, puteţi veni la prezentarea asociaţiei pe data de 5 octombrie, la ora 20:00, în Aula Magna „Mihai Eminescu” (corpul A, UAIC).

Leave a Reply

Your email address will not be published.