CONCURS FOTO: Birou de student UAIC

foto header concurs foto birou de studentO dată cu începerea sesiunii, birourile studenților se aglomerează de cărți, suporturi de curs, caiete, fișe, teancuri de foi, markere și alte instrumente utilizate  în această perioadă. Cu această ocazie, Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași își propune să vadă și să facă văzut ,,Biroul de student UAIC”. Mai exact, studenții Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” sunt invitați să trimită pe pagina de Facebook, printr-un mesaj privat o fotografie cu biroul lor, așa cum arată el în perioada sesiunii când fiecare dintre ei se pregătește pentru examene. Fiecare persoană are dreptul să se înscrie cu o singură fotografie. Cei care doresc să se înscrie vor trimite printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Universității o fotografie cu biroul lor. Pozele trimise vor fi postate zilnic pe contul de Instagram UAIC. O dată la două zile imaginea cu cele mai multe aprecieri pe pagina Instagram va fi distribuită și pe pagina de Facebook. Acest concurs nu este sponsorizat sau recomandat de instagram.com sau facebook.com, ci doar foloseşte aceste site-uri ca platformă de organizare.
Cine poate participa?

Orice student al Universității ,,Alexandru Ioan Cuza”, membru al comunității pe Facebook a universității (abonat la pagina UAIC).

În ce constă concursul?

Concursul reprezintă o competiție de populariate între fotografiile cu birourile studenților, așa cum arată în perioada sesiunii.

Cum se face înscrierea?

Înscrierea la concurs se face exclusiv electronic, prin trimiterea unei fotografii pe pagina de Facebook UAIC, printr-un mesaj privat. Un concurent poate înscrie o singură fotografie în concurs.

Condiții de validare a înscrierii

  • Lățimea imaginii trebuie să fie minim 1200px;
  • Fotografia trebuie să conțină o imagine cu biroul fiecărui student, așa cum arată el în sesiune (poate fi și masa din camera de cămin, sala de lectură sau parc);
  • Imaginea trebuie să fie realizată de persoana care face înscrierea. Este interzisă înscrierea de imagini realizate de alte persoane;
  • Imaginea trebuie să fie însoțită de textul #biroudestudentUAIC (obligatoriu) și de un titlu (opțional).
  • La trimiterea imaginii se va menționa că scopul acesteia este pentru a participa la concurs.

Perioada desfășurării concursului

  • Înscrierea în concurs: 30 mai – 10 iunie
  • Perioada în care fotografiile înscrise în concurs pot contoriza aprecieri (likes): 31 mai – 12 iunie 2016;
  • Anunțarea câștigătorului: 13 iunie 2016.

Mecanismul concursului

Pasul 1. Like paginii de facebook a Universității;
Pasul 2. Fotografiați-vă biroul, așa cum arată el în timpul sesiunii.
Pasul 3. Trimiteți fotografia printr-un mesaj privat pe pagina Universității, specificați că este pentru concurs și scrieți și „#biroudestudentUAIC” și, opțional, titlul imaginii.
Pasul 4. Primiți confirmarea înscrierii tot prin mesaj privat de la administratorul paginii de facebook UAIC.
Pasul 5. Vă încurajați prietenii să aprecieze fotografia publicată pe pagina de facebook UAIC.
Premiul

Autorul celei mai populare imagini (cea care adună cele mai multe aprecieri – likes) va primi un obiect promoțional personalizat cu sigla UAIC.

IMPORTANT

Participanții vor respecta regulile paginii de facebook a Universității, detaliate aici și regulile impuse de facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.