XEROX te invită la evenimentul „Începe-ți cariera cu noi!”

graph_WEB_UAIC_A3_April2016_v2Noi suntem Xerox. Xerox e istorie şi evoluţie. Xerox e inovaţie globală, performanţă şi talent.

Xerox te invită la evenimentul „Începe-ţi cariera cu noi!”, să stai de vorbă cu reprezentanţi ai companiei despre viitorul tău loc de muncă.

Vino marţi pe 17 mai, la UAIC, în Aula Magna, între orele 11.00-13.00, la o întâlnire care îţi va schimba viziunea despre Resurse Umane şi Business.

Când este un moment bun să începi să te gândeşti la cariera ta? Unii tineri încep să îşi croiască planuri din timpul facultăţii, alţii aleg să se angajeze după terminarea studiilor. Luna Mai este luna în care planurile tale de carieră prind contur.

Xerox îţi propune cea mai bună soluţie, o oportunitate care te ajută să pui bazele carierei tale într-o corporaţie de talie globală, încă de pe acum. Cunoşti limba engleză la un nivel avansat şi esti pasionat de Resurse Umane? Nu îţi cerem experienţă anterioară, îţi oferim training şi pregătirea necesară pentru a deveni Specialist.

Vei fi imaginea Companiei şi punct de contact cu clienţii noştri. Această experienţă te va ajuta să îţi formezi o bază solidă de cunoştinţe de specialitate în Resurse Umane. Vei face parte dintr-o reţea multiculturală de suport, vei lucra în echipe de proiect dinamice, competitive, care te vor propulsa la un nivel înalt de dezvoltare personală şi profesională.

Contăm pe prezenţa ta?
Xerox te întâmpină cadouri pentru participanţi, premii oferite prin tragere la sorţi şi multe alte surprize!

new-xerox-logo

Leave a Reply

Your email address will not be published.