„Dăm sunet viselor”: concert caritabil organizat de masteranzi UAIC

machetaUniți de ambiția de a sprijini educația copiilor proveniți din medii defavorizate, un grup de tineri entuziaști, masteranzi ai Universității “Alexandru Ioan Cuza” Iași, organizează în colaborare cu Asociația „Salvați Copiii”, un concert caritabil. Evenimentul intitulat „Dăm sunet viselor”, va avea loc pe data de 27 mai, ora 18.00, la Biblioteca Centrala Universitară “Mihai Eminescu” și va reuni cinci artiști consacrați ai muzicii populare.

Sofia Vicoveanca și Maria Șalaru sunt două dintre vocile feminine ce vor apărea pe scenă, la evenimentul cu temă tradițională. De asemenea, pe scenă vor urca tinerii interpreți Alexandru Brădățan și Grigore Gherman. Un alt solist, care va încânta publicul este bine cunoscutul interpret de muzică populară, Dan Doboş, solist al Orchestrei Rapsozii Botoşanilor. De asemenea, vor întreține atmosfera și ansamblul de dansuri ”Ca la noi” din Bacău, iar întregul eveniment va fi prezentat de stimabila doamnă Olimpia Iacob.

Biletele pentru eveniment se pot achizitiona din librăria Cărturești, din Iulius Mall sau direct de la organizatori. Totodată, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, nu uitați să urmăriți pagina de Facebook a evenimentului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.