De astăzi te poți înscrie ca susținător la Swimathon Iași

swim28 de proiecte vor să se transforme-n realitate prin Swimathon Iași. Șapte echipe de Liber-Vânători de Resurse și 22 de Liber-Culegători de resurse s-au angajat deja să facă fundraising ca să le pună pe roate. Acum e rândul tău! Începând de astăzi, 9 mai, și până pe 2 iulie, în ziua galei Swimathon, când ieșenii vor înota în numele proiectelor pe care le sprijină, înscrie-te ca Susținător.

 

Alege o echipă de înotători sau un ambasador și donează pentru cauza în care au încredere. În felul ăsta, creezi realitatea ieșeană și devii, în mod oficial, rezervor de realitate! Anul acesta, poți acționa pentru Educație, Cultură, Egalitate de Șanse și Dezvoltare Comunitară!

 

Swimathon Iași este cel mai mare eveniment de fundraising prin prin înot, din țară. Anul trecut, peste 1200 de ieșeni au generat 22 de realități mai bune și mai vesele pentru Iași. Împreună, au donat aproape 175.000 de lei ca să facă din locul în care trăiesc, un oraș pe gustul lor. Acum, începem din nou să îmbunătățim Iașul! Te înscrii ca Susținător și, împreună, generăm un Iași cu oameni mai împliniți și mai energici!
Un eveniment organizat de Fundația Comunitară Iași și HEG!

Leave a Reply

Your email address will not be published.