UMF Tennis Open 2016

Afis UMFTO final-page-001Primăvara vine la pachet cu cel mai mare turneu de tenis de câmp universitar din ţară: UMF Tennis Open!

Ajuns la cea de-a VI-a ediţie, turneul are ca public ţintă nu doar studenţii ieşeni, ci orice persoană pasionată de tenis care doreşte să ni se alăture. Vă place tenisul şi doriţi o gură de aer? Acesta este momentul perfect să vă destindeţi! De la o ediţie la alta numărul participanţilor creşte, astfel încât de la 23 de participanţi înscrişi la prima ediţie, s-a ajuns la aproximativ 100 în cea de-a V-a.

UMF Tennis Open este un proiect de suflet organizat de Asociaţia Studenţilor Bioingineri, şi se va desfăşura în două perioade:

Între 6 şi 10 aprilie vor avea loc meciurile de simplu masculin începători şi feminin, urmând ca între 13 şi 17 aprilie să se dispute partidele de masculin avansaţi şi dublu.

Turneul va avea loc la terenul de sport de lângă Biblioteca Universităţii de Medicină şi Farmacie “Gr. T. Popa” Iaşi. Nu trebuie să vă faceţi griji în legătură cu programul meciurilor: acestea se vor programa în funcţie de preferinţele fiecărui jucător.

Pentru a putea participa, tot ce trebuie să faceţi este să achitaţi taxa de 20 de lei pentru turneele de simplu, respectiv 10 lei de persoană pentru turneele de dublu.

Mai multe detalii puteţi găsi pe pagina de Facebook a turneului – UMF Tennis Open, sau la următoarele persoane de contact:

Mirela Roşca (0740648832)

Teodora Mereuţă (0742573487)

Constantin Munteanu (0755451562)

Leave a Reply

Your email address will not be published.