PRIMEtale Land – Revista PeRspective nr.6

PRIME Iași organizează pentru prima dată, în această toamnă, în cadrul evenimentului anual „Bun Venit la UAIC”, proiectul PRIMEtale Land. În cadrul acestui proiect nou va avea loc lansarea revistei PeRspective cu numărul 6.

În perioada 30 septembrie – 2 octombrie vom avea multe „Poveşti spuse printre tei”, aşa cum spune sloganul proiectului, toate într-un ambient plăcut şi relaxant precum cel al unui PR Café, organizat în campusul „La Balenă”.

PRIMEtale Land este un eveniment marca PRIME Iași, al cărui scop este cel de a spori conştientizarea în rândul studenților și de a produce sentimentul de simpatizare a asociației. Proiectul conține activități destinate studenților, în special, bobocilor, la care se adaugă lansarea revistei PeRspective cu numărul 6. Conceptul de la baza proiectului este „Tărâm de poveste”, voluntarii PRIME creând o atmosferă de basm în spațiul ambiental alocat, în cadrul căruia se vor desfăşura diferite activităţi de relaţionare.

Programul presupune trei zile de voie bună, sub cerul înmiresmat de parfum tomnatic. În prima zi, vom începe la ora 10 cu o cafea făcută cu drag de membrii PRIME Iaşi şi o ceaşcă de discuţii calde despre ce înseamnă viaţa de student. Mai apoi, ne destindem cu nişte jocuri, finalizând ziua cu câteva discuţii despre voluntariat, carieră şi activităţi extracurriculare.

Ziua de joi, 1 octombrie ne găseşte în aceeaşi notă optimistă, tot de la ora 10, cu un atelier de pictură pe diverse obiecte, sau, pur şi simplu, pentru a savura o cafea, acompaniată de discuţii spuse de studenți. Începând cu ora 11:30 venim în atenţia studenţilor, organizând un workshop unde aceştia îşi pot demonstra calităţile de viitori oameni de PR, realizând o mini-campanie de promovare pentru un produs. Încheiem cea de-a II a zi în tărâmul de poveşti PRIME-iste, prin lasarea revistei PeRspective cu numărul 6 la ora 14.

Ultima zi de activităţi va fi şi mai relaxantă, va începe cu aceeaşi cafea făcută cu gust de PRIME-işti, însoţită de o lectură a revistei. De la ora 11, două voluntare vor face codiţe colorate persoanelor interesate, pentru a termina PRIMEtale Land într–o notă plină de culoare şi vitalitate.

Îi aşteptăm entuziaşti pe toţi cei dornici să afle mai multe şi să participe la activităţile noastre, în tărâmul de poveste pe care l–am pregătit cu drag pentru studenţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.