Global Citizen – pentru o vară internațională!

1618219_607606202676498_9022345418950681821_o

Programul Global Citizen, oferit de AIESEC,  este șansa ta de a face voluntariat în Europa pentru o perioadă de 6 saptămâni. Mai exact, ai ocazia să mergi în țări precum Cehia, Polonia, Croația, Rusia, Turcia, Portugalia pe proiecte din domeniul Educației sau al Culturii.

Ce voi face în timpul celor 6 săptămâni?

În oricare țară vei alege să mergi, în domeniul Educației, vei avea oportunitatea a îi învăța pe copii limba engleză, și astfel îți vei îmbunătăți și tu nivelul de cunoștințe.  Dacă alegi să faci voluntariat în domeniul Culturii, vei deveni un Ambasador cultural al României pentru că vei avea ocazia să îți prezinți țara natală, cu toate caracteristicile sale, în țări în care se știu prea puține despre specificul nostru.

Te vei folosi de diverse metode interactive, dezbateri și ateliere  săptămânale pentru a reuși să transmiți cât mai eficient informațiile. Totodată, vei ajuta la gestionarea unui proiect de ansamblu, vei menţine fluxul de lucru între comisii și vei participa la planificarea şi organizarea de evenimente pentru

 

De ce să aleg Global Citizen?

 

Alege Global Citizen dacă vrei să simți experiența unică a 6 săptămâni de voluntariat în vei trăi într-un mediu multicultural, alături de alți voluntari. Acest fapt nu poate decât să te ajute în dezvoltarea ta personală și profesională, să îți aducă un plus de viziune asupra unor probleme globale și să experimentezi activități organizatorice, management, training și vorbitul în public. Acest program îmbină principalele necesități ale generației noastre: nevoia de a face voluntariat și de a câștiga experiență, dorința constantă de dezvoltare și dorința de a trăi experiențe memorabile. Așadar, această experiență internațională poate aduce o schimbare pozitivă în viața ta și a celor din jurul tău.

Unde pot afla mai multe despre Global Citizen

Dacă vrei să participi la acest program și în același timp să afli mai multe informații intră acum pe www.aieseciasi.ro/gc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.