Studenții de la FEAA au locuri de practică

practic'a taAsociația „Liga Studenților Economiști” din Iași (LSE), organizează în perioada 25-27 mai 2015 proiectul „Practic’a TA”, proiect dedicat studenților din anul 2 de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA). Prin acest proiect studenții pot primi unul din cele 210 locuri de practică, la unul din partenerii noștri (BRD, BCR, American Experience, Betarom, Decathlon, Alpha Bank, etc.).

 

Pe parcursul celor 3 zile, studenții sunt așteptați la etajul I al corpului B al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, între orele 10:00 și 14:00, pentru a primi îndrumări în privința locurilor disponibile și pentru a aplica pentru unul dintre acestea.

 

„Prin intermediul acestui proiect dorim să ajutăm studenții din anul 2 să găsească unde să facă stagiul de practică obligatorie. Ne bucurăm de suportul firmelor noastre partenere ce sunt deschise la asfel de inițiative.” – a declarat Lucian Mușat, președintele Ligii Studenților Economiști.

 

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor este printre puținele facultăți din România care au practică obligatorie pentru studenții de anul II. Prin această practică studenții aplică teoria învățată în decursul anului universitar, iar la final vor prezenta în fața unei comisii un ,,dosar de practică”, ce conține activitățile pe care le-au desfășurat în cadrul firmei unde au practicat.

 

 

Mai multe detalii despre proiect AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.