Încep înscrierile la Conferința Studențească de Psihologie – E-TEAM

afis E-teamAsociatia E-team Psychology, Iași, în colaborare cu Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației , din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, Iași organizează în perioada 21-24 mai 2015, CONFERINȚA STUDENTEASCĂ DE PSIHOLOGIE –E-TEAM (Ediția a V-a- prima Ediție Națională a evenimentului)

Evenimentul este adresat tuturor studenților la psihologie indiferent de an, ciclu de studii sau specializare, dar și tuturor celor interesați de acest domeniu. Aceștia se pot înscrie la sesiunea de comunicări științifice, cu sau fără lucrare.

Tema acestei ediții este ,,Stres si reziliența psihologică,,. Unul din invitații speciali ai acestei ediții este prof.univ dr. Andrei C.MIU din cadrul Cognitive Neuroscience Laboratory a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației(Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj).

Programul conferinței include sesiuni de comunicări științifice,  prezentări, dezbateri tematice și workshop-uri  susținute de specialiști  din toate diverse domenii ale psihologiei (clinic, organizațional, judiciar, psihologia transporturilor etc.)

Detalii despre modalitatea de înscriere, taxe și programul conferinței puteți afla AICI.

 

 

 

Asociația E-team Psychology s-a înființat ca un grup de cercetare individual în anul 2005, în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației (Universitatea “Alexandru Ioan Cuza din Iași), obținând statut legal în anul 2011. Pe parcursul celor aproape 10 ani, studenții au avut ocazia să se implice în numeroase proiecte științifice ce vizează: construirea și validarea de probe psihologice, organizarea de evenimente științifice, participarea la parteneriate cu organizații din sfera serviciilor sociale și economice, acțiuni care au drept scop promovarea, apărarea și sprijinirea intereselor profesionale și sociale ale studentilor de la Facultatea de Psihologie. Din decembrie 2011, E-team este membru al USR – Uniunea Studenților din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.