„Și mIE îmi pasă” – Licitație caritabilă în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor

Si mie imi pasa“Și mIE îmi pasă” – acesta este motto-ul după care studenții specializării Informatică Economică (IE) ai Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA), din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza”, Iași, organizează în data de 14 mai, ora 18:00, în amfiteatrul B5 al corpului B, o licitație caritabilă la care vor participa profesorii, absolvenții și studenții facultății.

Scopul acestui eveniment este de a sensibiliza comunitatea și de a strânge fonduri pentru secția de terapie intensivă din cadrul  Spitalului de Copii ”Sfânta Maria” Iași.

Licitația caritabilă ”Și mIE îmi pasă” este un eveniment organizat de specializarea Informatică Economică. În fiecare an, generațiile de absolvenți aleg un caz social şi constituie bursa John Brava pentru sensibiliza comunitatea  şi schimba în bine viețile oamenilor.

În cadrul ediției a VII-a din acest an au fost donate pentru licitație obiecte, jocuri, servicii de profesorii și studenții specializării. Toate se vând frumos ambalate într-o poveste captivantă care va cuceri audiența şi va aduce aduce zâmbet pe chipurile tuturor.

Vă invităm să fiți alături de noi și să ne ajutați să demonstrăm că, împreună, putem să „atingem” viețile celor mai puțin norocoși!

Leave a Reply

Your email address will not be published.