O nouă ediție PR Tea de Iaşi

PR Tea de Iași - posterAsociaţia Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare, PRIME Iaşi, organizează pe data de 13 mai, în Librăria Cărtureşti, Palas Mall Iaşi, începând cu ora 13:00, proiectul PR Tea de Iaşi, ediţia a XIII – a.

Invitaţii, Alex ZAMFIR – partener al agenţiei de publicitate şi evenimente Funvertising şi iniţiator al proiectului www.1leu.org, însoţit de Mircea MOLDOVAN – Creative Director la Funvertising, vor aduce în prim plan studenţilor ideea de „fun”. Printre clienţii alături de care „se distrează” momentan agenţia, se numără: European Copper Institute, Farmavet, Alcon, Optiblu, SNRB.

Funvertising-ul este tema acestei ediţii, pe baza căreia speakerii vor lansa o dezbatere împreună cu studenţii. După cum susţin şi reprezentanţii agenţiei cu acelaşi nume, „oamenii sunt diferiţi între ei” așa că „fun-ul este diferit pentru fiecare dintre noi”.

Pentru a participa la cea de-a XIII – a ediţie a PR Tea de Iaşi, studenţii se pot înscrie prin completarea unui formular, care poate fi accesat AICI . Pe baza acestui formular, cele mai bune răspunsuri la întrebări, vor fi selectate şi ierarhizate în limita celor 35 de locuri disponibile. Studenţii se pot înscrie în perioada 1 mai – 8 mai.

PR Tea de Iaşi reprezintă o întâlnire informală între studenţi şi specialiştii din mediul business, ce urmăreşte să creeze o legatură între aceştia, cu scopul de a facilita procesul de învăţare. Ambientul din cadrul PR Tea va oferi participanţilor posibilitatea de a câştiga cunoştinţe direct de la sursă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.