Miss si Mister UAIC defileaza pe celebrele piese ale trupei Voltaj

voltajAsociatia studenteasca “Liga Studentilor Economisti” din Iasi (LSE) in colaborare cu Club Skye, organizeaza prima editie Miss&Mister UAIC, eveniment ce va avea loc joi, 26 martie, incepand cu ora 20:00, in Club SKYE.  La aceasta prima editie, vor fi concurenti de la sase facultati din Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iasi (Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Facultatea de Litere, Facultatea de Geografie si Geologie, Facultatea de Informatica si Facultatea de Matematica), care se vor lupta pentru titlul de ,,Miss&Mister UAIC”.

Participantii vor crea o atmosfera de basm, unde tot raul duce spre bine, iar finalul este intotdeauna unul fericit. Fetele participante o vor reprezenta pe Cenusareasa, intr-un stil modern, iar fiecare baiat va lua infatisarea unui print care isi va cauta aleasa dupa un pantof.

,,Sunt convins ca acest eveniment are toate ingredientele pentru a atrage publicul. Dincolo de invitatii nostri, spectacolul din timpul balului va fi unul de urmarit, pentru ca echipele concurente vor lucra impreuna pentru a crea o imagine rupta din lumea basmelor. Fiind prima editie, ne dorim ca evenimentul sa se bucure de succes in randul studentilor si sa ramana un background pentru anii viitori.” – a declarat Lucian Musat, presedintele Ligii Studentilor Economisti Iasi.

Cu ajutorul echipei U Nights, evenimentul va fi filmat in totalitate si difuzat pe UTV, iar Andrei Dumitriu va lua interviuri concurentilor si spectatorilor si va prezenta evenimentul.

La finalul concursului, trupa VOLTAJ, una dintre cele mai in voga si energice trupe din Romania, ne va oferi un recital de exceptie.

Biletele se pot procura de la cafeneaua Deja Vue sau 0761 165 702, persoana de contact Georgiana Mocanu. Pretul biletului este de 35 de lei.

Mai multe informații găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.