Participă la Internship & Trainee Marathon – Iasi 2015

În perioada 14 Martie – 2 Aprilie 2015 va avea loc, în Iași, la Hotel Traian, un eveniment de recrutare adresat studenților, absolvenților și tinerilor care au maxim 2 ani experiență. Internship & Trainee Marathon oferă tinerilor din Iași posibilitatea să se angajeze în această primăvară sau să își planifice debutul în carieră, printr-un maraton de evenimente dedicat mai multor industrii.

În urma unui studiu realizat de Hipo.ro în perioadă decembrie 2014 – ianuarie 2015, pe un eșantion de 261 de companii, a reieșit că 41% dintre angajatori vor dezvolta  programe dedicate juniorilor  (studenți, absolvenți, candidați cu experiență sub 3 ani), dintre care cele mai multe joburi entry-level vor fi în: IT/ Telecom, vânzări, client service, economie, financiar-bancar și inginerie.

Evenimentul Internship & Trainee Marathon va avea loc pe parcursul a 3 zile, fiecare fiind dedicată unei industrii, domenii pentru care se vor face cele mai multe recrutări în 2015 :

  • 14 Martie – IT & C Day
  • 21 Martie – BPO & Finance DayITM Iasi 2015_2
  • 2 Aprilie – Engineering Day

d

Fiecare zi dedicată unei industrii, vine în intampinarea celor care își doresc să facă primul pas in cariera, printr-o serie de conferințe și workshop-uri:

  • Conferința Internship & Trainee – reprezentanții companiilor le vor prezența participanților informații despre programele de practică și management trainee disponibile în 2015;
  • Networking Time – în cadrul căruia ținerii pot interacționa direct cu angajatorii, pot află detalii cu privire la procesele de recrutare din cadrul companiilor și cum se pot pregăti pentru un interviAs;
  • Workshop-uri și seminarii susținute de către companiile partenere ce vor oferi participanților șansa să își dovedească abilitățile și motivația de a debuta în carieră;

Pentru pozițiile deschise, angajatorii caută absolvenți care dețin cunoștințe tehnice sau au profil economic, care sunt motivați pentru evoluție profesională pe termen lung, dețin cunostiinte de limbi străine și au rezultatele academice bune, s-au implicat în activități extracurriculare, proiecte ale ONG-urilor sau proiecte internaționale.

Un internship poate spori cunoștințele și aptitudinile celor implicați până la nivelul la care pot fi angajați definitiv.  Căutăm tineri entuziaști în ceea ce privește domeniul IT, foarte buni utilizatori ai măcar unei limbi de circulație europeană. Persoane dornice de a învață și de a-și aduce aportul la activități și înafară cerințelor standard impuse de fiecare poziție în parte.”   au declarat reprezentanții SCC Services România.

Printre companiile participante amintim: Appsbroker Consulting, Capgemini, Deloitte, eMAG, MiOS România, SCC Services România.

Pentru a participa la eveniment, trebuie să îți rezervi un loc în sală. De aceea, te invităm să afli mai multe detalii și să te înscrii pe www.hipo.ro/internshipmarathon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.