Ediţia a XI-a PR Tea la final

O dată cu finele lunii mai, încheiem cu succes cel de-al XI-lea capitol din PR Tea de Iaşi, „Cum este să fii profesionist”.

Acestă ediţie a dat startul, începând cu ora 17:00 la Librăria Cărtureşti din Palas Mall, unui eveniment deosebit ce a avut-o ca invitată pe Mihaela Tatu, realizatoare şi moderatoare de emisiuni televizate – Viaţa bate filmul, De 3xfemeie, Celebri sau nu – , voce radiofonică şi speaker la evenimente de dezvoltare personală.
Studenţii reuniţi într-un număr mare şi de la diferite specializări au avut prilejul, într-un cadru informal, de a sorbi din ceaiul aromat de PR, şi de a afla cât mai multe detalii despre viaţa în televiziune şi radio. De asemenea, au avut oportunitatea de a învăţa secretele persuasiunii şi ale vorbitului în public precum şi de a descoperi micile picanterii ce creează o coeziune între aceste domenii.

La sfârşitul evenimentului, audienţa s-a declarat foarte mulţumită de tema aleasă, precum şi de speacker-ul dezinvolt, care a ştiut să prezinte informaţiile într-un mod interactiv, atfel încât cele patru ore să treacă pe nerăsuflate. Cei aproape 60 de studenţi au fost absorbiţi de poveştile relatate, exerciţiile practice propuse, cum ar fi cele privind respiraţia corectă şi modul în care tonul vocii poate accentua sau diminua elementele unei ştiri. Totodată, curajoşii care au ieşit în faţă şi care au adresat întrebări, au fost premiaţi.

Echipa PR Tea mulţumeşte tuturor celor care ne-au fost alături suţinându-ne şi contribuind la bunul mers al lucrurilor, astfel încât ceea ce părea imposibil la început să devină posibil şi mai mult decât atât, să fie o ediţie de nota 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published.