CONCURS: “Iașiul meu”

10257341_761748217178294_124369322635887132_oIndiferent dacă ești născut aici sau ești doar “adoptat” pe perioada studenției, Iașiul este o parte din tine. Îți e drag în totalitate sau poate doar o bucățică din el și sigur ai un loc în care îți place să te plimbi sau să stai pur şi simplu. Universitatea Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) face cu siguranță parte din Iașiul tău, astfel încât te provoacă să demonstrezi cât de drag îți este Iașiul, realizând o fotografie cu locul tău preferat din oraș. .

Ceea ce trebuie să faci este simplu: să o publici pe pagina de facebook a UAIC (https://www.facebook.com/UAICdinIASI). Aceasta trebuie să fie însoțită de o scurtă povestire despre cum ai descoperit acel loc sau ce semnificație are locul pentru tine. La finalul concursului va fi publicat un album cu toate fotografiile declarate eligibile atât pe pagina de facebook cât şi pe site-ul 360.uaic.ro

Concursul este adresat oricărui fan al paginii universității, de la studenți, absolvenți, profesori, angajați, elevi și până la părinți.

premiu concursDesfășurare:

Iașiul meu” începe pe 1 mai și se încheie pe 18 mai, urmând ca pe 19 mai să fie anunțat câștigătorul. Fotografia premiată va fi cea care va obține cele mai multe like-uri și care va atrage cât mai mulți simpatizanți. Premiul constă într-un hanorac personalizat cu logo-ul UAIC.

Regulamentul complet al concursului îl puteţi găsi AICI.

Care e locul tău preferat din Iaşi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.