Concert de jazz cu trupa „KOI Trio ” din Germania

Plakat_KOI_resCentrul Cultural German Iaşi și Club RS au plăcerea de a vă invita la un nou concert de jazz cu trupa  „KOI Trio” din Germania. Concertul va avea loc joi, 27 martie, începând cu orele 21:00  în Club RS.

Trupa KOI, „Khabirpour, Oli și eu”, a fost înființată în anul 2010 ca și proiect muzical al contrabasistului din Köln, Matthias Nowak Akeo. Acest trio cântă propriile compoziții, experimentează împreună, oferă spațiu antagonismelor, creează legături complementare, fără a pierde însă din vedere tradiția jazz-ului. Cei trei muzicieni și-au stabilit un singur obiectiv, acela de a ieși din cercul vicios al rupelor de jazz copiate.

Împreună cu prietenii săi, Riaz Khabirpour (chitară) și Oliver Rehmann (tobe), Matthias și-a găsit partenerii ideali pentru a crea acest stil unic al  trupei.

 

Matthias Akeo Nowak: Contrabas

Riaz Khabirpour: Chitară

Oliver Rehmann: Tobe

Influentele rock, structurile seriale și elementele deschise improvizației formează punctele de plecare ale acestui stil de jazz contemporan, a cărui idee despre vivacitate a fost inspirată de  bebop-ul lui Charles Mingus.

Intrarea este liberă,

Rezervări la numărul de telefon 0232.213.060

Leave a Reply

Your email address will not be published.