“Concert de colinde – Crăciunim”

concert Craciun“În prag de sărbătoare, ASAFFI îţi face o urare”. Acesta este sloganul sub care membrii Asociaţiei Studenţilor şi Absolvenţilor Facultăţii de Filosofie Iaşi desfăşoară concertul de colinde ce o să aibă loc pe 16 decembrie, ora 18:00 în sala 502 (corpul R) a Universităţii “Alexandru Ioan-Cuza” .

 

Vom “crăciuni” şi ne vom răsfăţa auzul cu un minunat concert de colinde, acorduri de chitară si vioară după care vom servi ceai şi prăjiturele. Corurile ce ne vor face să simţim că spritul sărbătorilor se apropie vor fi reprezentate de: Corul de copii al şcolii Bucium, Corul liceului Octav Bancilă, Corul ASFI şi corul gazdei, Corul ASAFFI. Nu va lipsi însă nici personajul principal al sezonului, Moş Crăciun. De asemenea vom avea parte de o tombolă unde cei mai norocoşi dintre invitaţi vor câştiga premii surpriză. Atmosfera de sărbătoare va fi atotprezentă bucurându-ne sufletele.

 

Pentru că fiecare işi doreşte ca de sărbători să aibă pe cineva aproape, concertul este menit să aducă atmosfera călduroasă din casa fiecăruia pe holurile facultăţii. Împărtăşim astfel cu mic cu mare spiritul Crăciunului, înconjuraţi de prieteni, într-o atmosferă plină de voie bună. Preţul biletului este de 1 leu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.