Practicieni din domeniul psihologiei clinice vin să dezvăluie aspecte interesante ale profesiei lor

2.AFIS 11 DECAsociația E-team Psychology organizează miercuri, 11 decembrie, cea de-a doua ediție a evenimentului Seara Psihologului Practician din acest an universitar . Cu această ocazie au acceptat invitația și a le vorbi studenților despre profesia lor :: – dr. psiholog IOAN GOTCĂ, medic la Centrul de Sănătate Mintală „Dr. Ghelerter“, din cadrul Spitalului de Psihiatrie Socola, Iaşi și membru al comisiei metodologice din cadrul Colegiului Psihologilor din Romania, – Manuela Apetroaei, psiholog clinician și Andra Nicoleta Dumitraşcu psihoterapeut cu specializare în psihoterapia sistemică de cuplu şi familie,

Evenimentul va avea loc începând cu ora 18 :00, în sala D502 (corpul R al UAIC). Intrarea este liberă, iar cei prezenți vor avea șansa de a-i cunoaște pe invitati, de a le adresa întrebări, de a afla despre experiența lor profesională și de a descoperi prin intermediul lor ce implicații are practica în domeniul psihologiei clinice și în cel al psihoterapiei sistemice de cuplu și familie.

Asociația E-team Psychology s-a înființat ca și grup de cercetare individual în anul 2005, în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației (UAIC), obținând statut legal în anul 2011. Pe parcursul celor 8 ani, studenții au avut ocazia să se implice în numeroase proiecte științifice și acțiuni care au drept scop sprijinirea intereselor profesionale și sociale ale studentilor. Din decembrie 2011, E-team este membru al USR – Uniunea Studenților din România. Mai multe detalii despre E-team puteți afla pe blog-ul asociaţiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.