Cătălin Moroșanu vine să le vorbească studenților despre Managementul furiei

1.AFIS 10 DECAsociația E-team Psychology organizează marți, 10 decembrie, o seară specială a cărui invitat este Cătălin Moroșanu. Celebrul sportiv a acceptat invitația de a a veni și a le vorbi studenților despre cariera sa și despre o temă de interes din psihologia sportului – Managementul furiei.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 18 :00, în sala D206 (corpul D al UAIC). Intrarea este liberă, iar cei prezenți vor avea șansa de a-l cunoaște pe invitat, de a afla despre experiența lui și de a-i adresa întrebări.

Asociația E-team Psychology s-a înființat ca și grup de cercetare individual în anul 2005, în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației (UAIC), obținând statut legal în anul 2011. Pe parcursul celor 8 ani, studenții au avut ocazia să se implice în numeroase proiecte științifice și acțiuni care au drept scop sprijinirea intereselor profesionale și sociale ale studentilor. Din decembrie 2011, E-team este membru al USR – Uniunea Studenților din România. Mai multe detalii despre E-team puteți afla pe http://echipaeteam.wordpress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.