Studenţii UAIC au vizitat compania Capgemini

Picture 152_1Compania Capgemini, lider mondial în servicii de consultanţă, tehnologie şi outsourcing, şi-a deschis porţile pentru studenţii Universităţii Alexandru Ioan Cuza. Luni, 25 noiembrie 2013, participanţii au avut oportunitatea să afle care sunt oportunităţile de angajare şi promovare în cadrul companiei.

Pe lângă prezentarea profilului companiei, vizita a inclus şi discuţii cu mai mulţi angajaţi, majoritatea absolvenţi ai Facultătilor de Economie şi Administrarea Afacerilor şi Litere. Studenţii au avut astfel ocazia să afle care sunt abilităţile de bază necesare pentru îndeplinirea rolurilor prezente in companie. Reprezentanţii Capgemini au pus accent pe cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie europeană (limbile franceză, spaniolă, germană, italiană, engleză), un nivel mediu de cunostinţe tehnice şi spiritul de echipă. Pornind de la această bază, după o lună de training în cadrul companiei vor avea toate cunoştinţele necesare pentru a face parte din echipele de suport IT pentru diverşii clienţi internaţionali pe care îi deserveşte filiala ieşeană a companiei.

Sediul central Capgemini este în Paris, Franţa, însă firma are filiale în peste 40 de ţări. In Iaşi, aceasta s-a stabilit în 2009, şi în prezent numără peste 270 de angajaţi. Pe lângă oportunităţi de angajare şi avansare profesională, compania oferă şi internshipuri pentru studenţii interesaţi să dobândească experienţă în domeniu.

Pentru mai multe detalii vă invitam sa vizitaţi pagina de Facebook a companiei Capgemini.

Picture 175_1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.