Balul Bobocilor 2013 – Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Balul Bobocilor - Drept, UAIC1În seara de miercuri, 4 decembrie 2013, Club SKYE, Iași începând cu ora 20:00 Facultatea de Drept – Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în colaborare cu ELSA Iași va găzdui Balul Bobocilor, ediția 2013, un eveniment prin care se doreşte selectarea celor mai încântători şi expresivi studenţi din anul I ai Facultăţii de Drept.

Locația deosebită, concurenții remarcabili, programul captivant și plin de surprize dar și un concert susținut de Corina sunt ingredientele perfecte pentru o seară legendară, alături de studentii Facultății de Drept, profesori, diferiti sponsori și artiști locali.

Alături de probele pe care concurenții vor trebui să le parcurgă, programul va fi unul variat, publicul putându-se delecta atât cu prezentări de modă, dans tango susținut de profesionist sau un scurt spectacol de pian.

Prețul biletului este de 20 RON (25 RON în ziua evenimentului) iar în baza acestuia, Editura Hamangiu oferă o reducere de 20% pentru orice materiale achiziționate iar QuickMobile oferă un voucher de 5% reducere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.