BUZZ!Camp ajunge la Iaşi pe 28 noiembrie

banner300x250_BUZZ!Camp 10Esti curios sa afli care sunt secretele de cariera ale specialistilor din companiile de top?

Daca esti suficient de ambitios si indraznet cu visele tale, nu uita ca te asteptam la BUZZ!Camp pe 26 noiembrie! De ce? Pentru ca este un eveniment complet si complex de dezvoltare personala si profesionala, adresat tinerilor cu potential.

Companiile LIDL si SCC abia asteapta sa te cunoasca. Daca esti student sau proaspat absolvent, cunosti cel putin o limba straina la nivel avansat si iti doresti o cariera de succes, atunci locul tau este la BUZZ!Camp. Inscrie-te aici si nu rata ocazia de a interactiona cu cei mai buni speakeri si reprezentanti si companiilor de top.

Pe 28 noiembrie vin sa va vorbeasca despre succes, dezvoltare personala si profesionala Marius Ursache, Fondator si Chief Design Officer, Grapefruit si Cristin Retegan, Co-fondator, Students-Experience.

Inscrie-te acum! Doar cei mai buni 300 dintre inscrisi vor fi selectati pentru a participa la eveniment.

Vino, fii activ in timpul evenimentului si poti castiga o tableta! Nu uita sa le spui si prietenilor tai!

Mesajul lui Ivan Patzaichin, Ambasadorul BUZZ!Camp, pentru tine:

“Nu exista o reteta universala a performantei, dar pe mine m-a ajutat faptul ca am fost constant in tot ce am facut si nu m-am descurajat. Aproape toate succesele mele au inceput prin a fi esecuri.  Prima data cand am urcat intr-o canoe am cazut in primele 30 de secunde. Dar m-am urcat inapoi in barca. Si, de fiecare data cand am cazut, in viata sau in competitii, am facut la fel. Insa fiecare trebuie sa-si gaseasca motivatia proprie. Iar asta nu e valabil doar pentru sport. Daca as fi ramas in Delta, as fi fost cel mai bun pescar!”

Pentru mai multe informatii despre eveniment, va invitam sa intrati pe site-ul BUZZ!Camp Event , pe pagina de Facebook sau sa scrieti un email la adresa info@inspiregroup.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.