Ziua studentului, sărbătorită cu reduceri şi concert la Iulius Mall

Afis A3_conv_X4Duminică, 17 noiembrie 2013, Iulius Mall îi invită pe toţi tinerii să sărbătorească împreună Ziua Internaţională a Studentului. Concert Cabron, reduceri tentante, caricaturi semnate de celebrul Ștefan Popa-Popa’s, reprezentaţii de teatru şi tricouri cadou sunt doar o parte dintre surprizele pregătite de Iulius Mall Iaşi cu ocazia Student Day.

Pe lângă reducerile din magazine, de la foodcourt sau din zona de servicii, studenţii sunt aşteptaţi în piaţeta Karma, unde maestrul caricaturilor, Ștefan Popa-Popa’s, îşi va demonstra iscusinţa. Tinerii vor primi în dar de la cel mai rapid caricaturist din lume portrete desenate într-un mod cât se poate de original.

Momentele dedicate sărbătorii studenţilor continuă cu mici spectacole de teatru, oferite de actori în spaţii neconvenţionale, mai precis la cafenelele din Iulius Mall, în intervalul orar 17.00 – 19.00.

Și pentru ca ziua să se încheie cu distracţie pe ritmuri antrenante, tinerii sunt invitaţi la un concert Cabron, la Café Blanc, de la ora 19.00.

Mai multe informaţii găsiţi în pe site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.