„Psihologia – o incursiune în ariile teoretice şi aplicative ale domeniului” – Prelegere

Zilele psiho-bobocului reprezintă un proiect complex, format din mai multe mini-proiecte, ce au ca scop facilitarea tranziţiei foştilor absolvenţi de liceu către noul lor statut, şi anume, cel de student. De asemenea are rolul de a  crea contextul favorabil acomodării bobocilor cu  oraşul Iaşi şi locaţiile în care se vor desfăşura cursurile şi seminariile. Rolul activităților este acela de a creiona atmosferă propice acomodării psiho-bobocilor cu această  perioadă importantă a vieţii lor.
Evenimentul cu numărul 7 din cadrul proiectului “Zilele Psiho-Bobocului” îl reprezintă Prelegerea „Psihologia – o incursiune în ariile teoretice şi aplicative ale domeniului”. Deși este singurul eveniment cu specific psihologic din cadrul proiectului, acesta nu se adresează doar studenților de la Psihologie ci tuturor celor care își doresc să afle mai multe despre acest domeniu.
Prelegerea va avea loc în Sala Mezanin de la Hotel Moldova, pe data de 15 octombrie la orele 17:00. Ne vor onora cu prezența profesori ai Facultății de Psihologie, printre care:Corneliu Havârneanu, Nicoleta Turliuc și Constantin Ticu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.