PRIME Iași recrutează

afis recrutari PRIME Iasi 2013Toamna aceasta, PRIME Iași este pus pe fapte mari. Ca în fiecare Brumărel, ne punem în garderobă albastrul de PRIME, ne încărcăm bateriile cu doza de CRP (creativitate, relații, profesionalism) și dăm startul recrutărilor.

Pentru ca totul să meargă ca la carte și să nu scăpăm niciun indiciu, l-am angajat pe Sherlock (să mai furăm puțină meserie de la el). Ce-i drept, e bun la investigări, dar îl cam bate PR-ul (a tot citit teorie, dar dacă nu practică, nu înțelege așa ușor), așa că a decis să își caute niște studenți interesați de domeniul Comunicării, de Relații Publice, Publicitate, Marketing și să îi transforme în asistenți (a vrut să spună complici, dar i-am explicat noi că sună dubios).

Bineînțeles că e pretențios și vrea să facă o selecție, prin urmare a decis ca miercuri, 9 octombrie, să dea drumul înscrierilor. A pus la cale un întreg sistem, iar primul mecanism este un formular, pe care îl va pune la dispoziție pe site-ul www.primeiasi.ro în seara înscrierilor, dar va trebui să urmăriți și pagina de facebook PRIME Iași (mai dezvăluie informații și pe acolo). Atent din fire, s-a gândit că vor fi nelămuriri și și-a pregătit o adresă de e-mail pentru întrebările eventualilor complici: recrutari@primeiasi.ro.

Curioși cum îl scoatem pe Sherlock din misterul PR-ului? Vă invităm la prezentarea organizației, joi, 10 octombrie, ora 20:15 în amfiteatrul II8 (corpul A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”) pentru a afla răspunsul.

Nu uitați sfatul lui Sherlock: dacă vreți să practicați PR-ul și Publicitatea peste posibilitățile oferite de facultate, PRIME Iași este locul potrivit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.